torstai 19. elokuuta 2010

Maalaismaisemaa


Ollaan päädytty jälleen Savitaipaleen pihamaalle ainakin viikonloppuun asti. Jos vain kirjoitusinnostukseni säilyy, saatetaan viipyä täällä pitempäänkin. Kuten yllä olevasta näkyy, Rusti on kuin talonomistaja. Pihalla ei kuitenkaan lähdetä muiden matkaan, vaan seurataan tiiviisti mun jalkoja. Sinänsä hyvä piirre koirassa, mutta koira jää kyllä vaille muita viihdyttäjiä, kun ei heidän matkaansa lähde. Viikonloppuna talo tuleekin täyteen väkeä, katsotaan sitten mitenkä koirapoika innostuu täällä juoksentelemaan. 

Eilen Savitaipaleelle ajoa edelsi juna-ajelu Pasilasta Tikkurilaan. Oltiin tiistaina menty ekaa kertaa paikallisjunalla Pasilasta keskustaan (käytiin Rustin kanssa pyörii vähän yliopiston päärakennuksella, Espalla ja kauppatorilla sekä ajettiin ratikalla Vallilaan), mikä sujui oikein hienosta Rustin ollessa sylissä. Tiksiin Rusti matkusti lattialla, ja matka sujui jälleen kuin vanhalta tekijältä. Ensin vähän luimisteltiin junan kolinoita sen kiihdyttäessä, mutta tottui niihin melko nopeasti eikä loppumatkasta enää reagoinut ollenkaan kilkutteluihin. Liikennevälineistä olisi vielä metro kokematta ja tietenkin kaukojuna. Kaukojunassa en tosin usko olevan mitään ongelmaa, ne kun ei pidä edes mitään kolinaa (paitsi jos vaunujenväliset ovet on rikki eikä mene kiinni). Kaukojunissa on tietty muita koiria ja eläimiä, mutta niihinkin ollaan tähän asti suhtauduttu rauhallisesti eli tuskin junassakaan tulee mitään ongelmaa. Pyörään totuttelua (ei mitään pyörälenkkejä tietenkään) pitäisi myös aloitella, kunhan kerkiäisi.

Tänään ehdittiin pihalla jo kurittaa Mellin vanhaa nallea:





Ja harjoitella kaivuuhommia:







Päivän poseerauskin ikuistettiin:


1 kommentti:

  1. Kerrassaan upeita kuvia Rustista! Terveisiä vaan Luna-siskolta, ja tietysti Patu isukilta! T: Juha, Tuija, Luna ja Patu

    VastaaPoista